We.Heart.It

For noen dagen siden skjedde den noe veldig sjokkerende. Jeg fikk meg litt av en overraskelse da jeg sjekker weheartit-siden min. Sist jeg sjekket hvor mye hearts det nyeste bildet mitt hadde fått, var det ca.1570. Noe som var veldig mye i forhold til hva jeg hadde hatt på andre bilder før. Dagen etter gikk jeg inn på weheartit.com og så bildet mitt, så la jeg merke til at det var over 6000 hearts!!! Jeg skjønte ingen ting, men etterhvert la jeg også merke til at bildet mitt lå på forsiden av weheartit-hovedsiden. Bildet lå der i en time etter jeg oppdager det. Det var så utrolig morsomt å oppleve dette. Nå har bildet 8131 hearts. Helt utrolig.

Tumblr_m3iboeojos1r6qccjo1_500_large

Dette er bildet 

Jeg har laget det selv i photoshop. Senere på dagen søkte jeg: weheartit i søkefeltet og så flere bilder av bildet mitt, veldig gøy!

PhotoFunia :: Mug    PhotoFunia :: Stitching

PhotoFunia :: Old Book    PhotoFunia :: Girls with Poster

Én kommentar

Fridegg

15.06.2012 kl.02:12

awesome! we<3it er moro :)

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits