Bloggdesign og Organic Tabs..

Bloggen min er for øyeblikket under oppdatering. Det er derfor det kanskje er ting som ikke funker som det skal, og noe som plutselig blir borte. Jeg har seriøst prøvd i 2 hele dager å få til en "Organic Tabs"- meny. Det var utrolig vanskelig å finne selve koden, jeg har brukt flere dager bare på å finne den rette. Til slutt måtte jeg bare grave ut litt og litt fra et gratisdesign som hadde en slik meny. Og endelig har jeg klart å få lagt til en slik meny, men selvfølgelig er det noe som ikke er som det skal. Jeg blir så oppgitt!!! HTML og CSS er avanserte greier..  Men det er veldig morsomt når jeg får det til. Så, forhåpentligvis kommer jeg til å være ferdig og fornøyd med designet på bloggen min innen noen få dager  :D 

" Dette er da grunnen til at det ikke har blitt så mye blogging, men jeg love å blogge masse når det endelige designet er på plass.. Og kanskje underveis også! "

4 kommentarer

19.07.2012 kl.22:09

Lånt litt av meg også ser jeg. Iallefall stilsettet.

Nora

20.07.2012 kl.08:28

Anonym: Jeg har funnet koder mange forskjellige steder, så det har jeg sikkert! :)

M a l i n

27.08.2012 kl.19:20

WoW, fin header...Kunne du ha forklart hvordan du lagde den....

Frida Oskarsen

11.02.2013 kl.15:47

Hjelpe meg med organic tabs?

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits