Stå opp klokken fire for å gå på jobb..

.. det er noe man ikke opplever hver dag! Det er som så irriterende, det er at jeg ikke får sove når jeg faktisk MÅ sove. I går la jeg meg klokken 21:30, for å få en god natt søvn før jeg skulle opp klokken fire. Jeg tror jeg våken til 23:30, eller noe i den duren. Det vil si at jeg fikk bare fire og en halv times søvn i natt.. Nå skal jeg spise min andre frokost, hehe. Så får jeg vel sove litt før jeg skal på jobb igjen om ni timer!

Men nok om det, senere i dag legger jeg ut ett innlegg med før- og etter redigerte bilder. (Jeg tenkte jeg kunne fortsette med litt photoshop-tips/tutorials fremover, hvis det er interesse for det)

Annalynne-McCord.gif Annalynne McCord - Change

Ble visst litt rar overskrift, i og med at det var så mange Å-er..  :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits