Harry Potter weekend

Harry Potter | via TumblrUntitled | via TumblrHarry Potter | via Tumblrharry potter | Harry PotterHarry Potter | via TumblrHarry Potter | via Tumblr

I midten av mars var det planlagt en Harry Potter helg, der vi skulle se alle filmene. I tillegg hadde kosegruppa (de som arrangerte koselige ting som skjedde på fritiden) ordnet i stand en slags hinderløype med forskjellige oppgaver, også stod det et ildbeger midt i peisestua, som alle kunne legge navnet sitt oppi (det ble senere en konkurranse mellon fire stykker).

På fredag kveld møttes alle i foredragssalen. Der ble en og en ropt opp, og fikk den berømte hatten på hodet, som fortalte hvilket hus du skulle tilhøre. Jeg ble Griffing!! Alle kledde seg ut, det var veldig artig å se alle de fine skoleuniformene. På lørdag var det hinderløype:

En av konkurranseoppgavene i hilderløype var en smakstest. Jeg måtte smake på noe som innehold leverpostei, salt, sukker ++. Det var skikkelig ekkelt, jeg liker jo egentlig leverpostei, men når man har bind for øynene er alt man spiser skummelt og ekkelt. Jeg ble kvalm resten av dagen, det var ikke en god kombinasjon.

Men ellers var helgen veldig fin.

13 mars, 2013

Én kommentar

dragonqueen

02.08.2013 kl.18:55

Det så veldig kult og morsomt ut =D

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits