The Green Table

Rett etter jul ble det arrangert en biljardturnering på skolen. 

 

Før jeg kom til Skiringssal hadde jeg aldri spilt biljard. Linda hadde spilt litt, så jeg spilte for første gang med henne. Jeg husker det veldig godt, fordi jeg var så sinnsykt dårlig.. Jeg syntes ikke det var gøy engang, fordi jeg alltid tapte. Men jeg bestemte meg for å bli flinkere, derfor spilte jeg veldig ofte i en periode, og ble faktisk ganske god. Så når påmeldninglisten ble hengt opp, skrev jeg meg på.

 

Biljardbordet ble flyttet fra hjørnet, til midten av peisestua. Det ble satt om en "tribune", og kommentatorene hadde både mikrofoner og utkledning. Den første runden med kamper, kom det veldig mange folk til stua for å se på, og heie. Etter noen uker, ble vel ganske mange lei av å se på, derfor ble det mange tomme peisestuakamper..

 

 

Etter mange runder med slåssing om det svarte kula, var det tid for finale, der jeg faktisk var en av deltakerne. Det stod mellom meg og Åsmund (Filmklassen). Denne turneringen hadde holdt på i flere uker, så når den endelige finalen var her, kom nesten hele skolen for å se på. Da ble jeg faktisk ganske nervøs når jeg spilte, folk hoiet og heiet.

  

Finalen var lang og hard. Vi var begge ganske nervøse da den svarte kula var den eneste igjen på det grønne bordet. Åsmund var nær, men jeg var den som fikk kula ned i riktig hull først, og vant. Det var så utrolig artig, jeg fikk et kjempefint rødt, biljardsmykke i premie, det henger over meg, på rommet mitt, akkurat nå. Elsker det.

 

 

Jeg kommer til å savne Biljardbordet så utrolig mye. Det høres sikkert litt rart ut. Jeg kan jo bare finne at bord på en bar og spille, men det blir jo ikke det samme. Biljardbordet ble faktisk en ganske stor del av livet mitt på skiringssal. Hadde man ikke noe å gjøre, spilte man bijard. Stod man i matkø, spilte man biljard. Ville man vinne en vinflaske, en sjokolade eller en time med skolissene fra begge sko knyttet sammen, spilte man biljard.

 

 

28 januar, 2013

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits