Hudøy

Etter fem dager på et nytt sted, en ny skole og et nytt rom, var det helg. Denne helgen skulle alle elevene dra til Hudøy, en feriekoloni litt utenfor Sandefjord. Dette skulle være en bli-kjent-tur. Vi i filmklassen fikk i oppgave å lage en "Hudøfilm" om oppholdet vårt. Derfor fikk vi inndelt filmingsoppgaver. Jeg og Sigrid gikk sammen om å filme turen til og "innflyttingen" i kolonihyttene.Denne helgen var både rar, koselig og spennende. Jeg gikk rundt med en litt rar følelse i kroppen fordi jeg var omringet av 90 folk jeg bare hadde kjent i fem dager, men det var veldig morsomt å bli kjent med så mange flotte mennesker. Det var opplegg hele helgen. Lørdagen gikk til å rigge til i hyttene, kos og soling på berget ved sjøen, og diverse aktiviteter man kunne velge mellom. Jeg valgte voleyball, det var morsomt, men jeg husker at det var skummelt siden jeg ikke kjente noen av de jeg spilte med.

 

På søndag formiddag var det samme opplegg som lørdagen, aktiviteter. Da valgte jeg å bli med på en tur som skulle ta ca. en time, men det endte med at vi ikke kom tilbake før etter tre timer.

Dette er Sigurd, musikklærer. Han bestemte seg for å dykke etter østers.

Og han fant masse!!

Selv om det tok litt lengre tid enn forventet, var det en veldig fin tur.

Etter søndagsmiddagen var det tid for aktivitetsløype. Da ble alle delt inn i grupper. Det var veldig gøy, og mange forskjellige, fantasifulle oppgaver vi måtte gjennomføre. 

Jeg og Sigrid som skal filme sjø og båtliv gjengen komme inn med seilbåten. Jeg ser litt sur ut... Men det er bare fordi jeg er veldig komsentrert. Sigrid smiler så søtt, hun ser bare glad ut, fordi hun ikke gidder å hjelpe meg...

 

ROREGATTA

Alt i alt var dette en veldig fin tur. Jeg kjent med nye folk, og bedre kjent med de jeg allerede hadde fått litt kontakt med. Hudøfilmen ble gjennomført etter turen. Filmklassen laget film til alle elevkvelder og eventer som skjer på skolen, og det er jeg glad for. For det er veldig morsomt å se på nå i etterkant. 

24 august, 2012

Én kommentar

fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits