Skiringssal Elevkvelder

Tegning valgte å ha Halloween-tema på skolens første elevkveld. Alle kledde seg ut, ikke alle var skumle, men det var veldig mange kreative kostymer. Jeg og Sigrid var ninjaer. Ellers var det andre antrekk som:  et tre, blåbær, Edward Cullen, havfrue, ekle blodige ansikter, osv?

Etter den skumle middagen, med den ekle (den så ekkel ut, men var god) maten, delte vi oss opp i grupper på fem. Da skulle vi gjennom en slags skummel hinderløype. Vi fikk bind for øynene, slik at det var helt mørkt, så skulle vi følge en tråd gjennom hele skolen. På den turen møtte vi på mye ekkelt. Alt blir skumlere når man ikke ser hvor man er, eller hva som er en meter foran deg.

 

Ellers var programmet på scenen veldig bra, det bestod av dans, sang, film, og kåringer. 

Dette var en veldig vellykket første elevkveld. Jeg hadde ikke forventet at det skulle være så mye fantasi og kreativitet på scenen.

 

  

 

Multisport hadde ikke noe spesielt tema. Men de hadde opplegg på dagen, der vi ble delt inn i grupper og skulle gjennom mange spennende oppgaver, både ute og inne. Det var blant annet: skyting på blink, klatring i trær, balansere på line, klatre på bruskasser, og mer.

 

På scenen hadde de masse dans og sang de hadde laget selv. De hadde også klasse-sketsj, hvor de parodierte alle kassene på skolen. Jeg var ikke helt fornøyd med parodien av film-klassen (hehe..), men ellers var det veldig bra. På scenen hadde de alt fra manlig ballet, til manlig stripping. Jeg ble veldig imponert fordi disse er jo egentlig bare flinke til å trene tenkte jeg, men neida, de har mer enn muskelpumping på lager.

  

 

 

 

Interiør hadde elevkveld i desember, derfor valgte de å ha juletema. De hadde julesketsjer, julesanger, julestripping (det var vel ikke så mye stripping, heller en intimdans på to heldige gutter), og julegaveutdeling. Alle som lagde/kjøpte julegage og ga den til interiørklassen, fikk pakke på elevkvelden. Denne kvelden fikk jeg skikkelig julestemning, jeg fikk en grønn sprettball i gave. Jeg filmet faktisk hele elevkvelden, siden vi på film måtte gjøre det til årsvideoen. Så jeg hadde veldig fin utsikt gjennom filmkameraet. Dette var en veldig koselig kveld, vi danset faktisk rundt juletreet også, hele skolen!

 

 

 

 

Musikk hadde første elevkveld etter jul, de hadde ikke noe spesielt tema, men det sier seg jo selv at det ble mye musikk. Det ble også mye sketsjer og parodier av elever. Denne elevkvelden var så utrolig morsom. Det var så mye uforventet, av mange man ikke hadde trodd at skulle gjøre så mye på scenen, og mye random som bare blir morsomt fordi det er så random. Musikklassen er så utrolig flinke. De som synger er kjempeflinke, og de som spiller intrumenter imponerer hver gang.

 

 

 

 

 

 

Filmklassen hadde jo selvfølgelig den beste elevkvelden. Jeg trenger vel ikke å si noe mer.

 

 

 

 

 

 

Klesdesign imponerte med mye. De hadde absolutt den beste maten, tapas, se på bildet under. De sang, danset og hadde morsomme sketskjer i fargerike og kreative antrekk. De hadde blant annet et utdrag fra Alice in wonderland, der de hadde skikkelig kule kostymer. Ellers hadde de lage masse artige filmer, en der de filmet noen barn fra en barneskole. De viste bilder av noen på skolen og stilte spørsmål, for å få morsomme svar. De viste faktisk et bilde av meg og spurte hvor gammel de trodde jeg var. Da svarte han ene 12? Jeg ble lei meg. Neida, men jeg var faktisk 16 på bildet.

 
 

 

Teater var den siste klassen som hadde elevkveld på Skiringssal. Det var veldig trist å tenkte på. Men de avsluttet veldig bra. Dette er jo teater, det er jo en selvfølge at de skal være flinke på scenen, men jeg ble faktisk overrasket over hvor bra det faktisk var. De hadde en scene fra Le Miserables, den var så utrolig bra. De er skikkelig flinke. Noen av de skal gå videre med skuespill, andre ikke. Men jeg er sikker på at de som skal jobbe videre med det, kommer til å komme langt. Denne elevkvelden var en super avslutning på alle elevkveldene.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits