The Big Apple

Mot slutten av april dro Skiringssal folkehøyskole til New York. Vi hadde forberedt oss helt siden rett etter jul, med masse informasjon og foredrag om NY. Filmklassen skulle selvfølgelig filme turen, jeg filmet på Woodstock.

KLARE FOR AVREISE

 

 

8-TIMERS FLYTUR

 

 

ENDELIG FREMME I NYC

 

 

 

Vi reiste fredag 19.april og var der en uke. Dagen vi kom var det muse konsert for noen av oss. Det var helt sinnsykt bra. I og med at dette var dagen vi kom, begynte ikke konserten før klokka var sånn ca. 03:00 på natta i norsk tid. Vi var dermed ganske så slitne både under og etter konserten. Men det gikk egentlig veldig fint med tidsforskjellen ellers.

 

MUSE KONSERT 

 

Vi opplevde masse på den uka vi var i NY. Blant annet: guidet tur med buss rundt om i byen, museumsturer, tur til Woodstock, båttur for å se Frihetsgudinnen, shopping og mye mer.

 

 

WOODSTOCK

Frozen yogurt, det var supergodt!!! (Spesielt med gummybears)

 

 

 

GUIDET BUSSTUR i N.Y. CITY 

 

 

CENTRAL PARK

 

 

FN-BYGNINGEN (hehe...)

.. doleken

 

 

MUSEUM


 

THE LION KING


DIVERSE BILDERTakk for en fin tur :´)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arkiv

 • Hei og velkommen til min blogg!

  bilde

  Jeg opprettet denne bloggen for å ha et sted der jeg kunne legge ut min kunst, som foto, tegning og videoer.

  På bloggen kommer du til å se for det meste mine fotografier og interesser, men også litt fra min hverdag og tanker jeg sitter inne med.

  bilde

  Jeg er interessert i foto/video, photoshop, blyant/digital-tegning, og webdesign. Derfor er det gøy å blogge siden alle mine interesser kan tas med på bloggen.

  bilde

 • bilde

  Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 19 år og kommer fra Jessheim. Jeg har nettopp fullført et fantastisk år på Skiringssal folkehøgskole.

  Nå skal jeg flytte til Trondheim, der jeg skal studere Grafisk Design på Norges Kreative Fagskole.

hits