Blogg

Sandefjord

Jeg har ikke blogget siden jeg flytett til Sandefjord. Grunnen til det er fordi jeg rett og slett ikke kom inn på blogg.no, og fordi jeg ikke hadde verken lyst eller tid. Nå har jeg tenkt litt og tror det hadde vært morsomt å blogge litt om dette året, slik at jeg kan se tilbake til denne tiden senere i livet. 
Jeg hadde planlagt å søke på folkehøgskole veldig lenge, helt siden ungdomskolen faktisk. Jeg søkte på fire-fem forskjellige skoler. Skiringssal fhs hadde jeg faktisk ikke tenkt å søke på, det var helt tilfeldig at jeg gjorde det. Men jeg er utrolig glad for valget jeg tok. Jeg tror ikke jeg kunne kommet inn på en bedre skole enn dette. 

Den første dagen var veldig rar. Det gikk ikke opp for meg at jeg skulle flytte for selve dagen. Da jeg kom dit med mamma, pappa og søsteren min, var skole fylt opp med nesten bare ukjente mennesker. Jeg begynte faktisk på skole med en jeg har gått i klasse med, Linda. De fleste som begynner på folkehøgskole vil ikke kjenne noen fra før av, siden man får liksom ikke hele fhs-opplevelsen. Og man kan bli fristet til å bare holde sammen med de man kjenner fra før av. Men jeg syntes ikke det gorde noe at jeg og Linda kjente hverandre. 

Linda og meg ♥

 

Den første uken på Skiringssal var veldig annerleder og morsom. Vi hadde aktiviteter hver eneske dag. Jeg tror ikke jeg ringte hjem mer enn en gang den første uka, siden vi hadde så mye å gjøre. Jeg har alltid vært sjenert, men føler at jeg vokste det litt av meg på vgs. Men derfor var litt skummelt å flytte inn med en fremmed person på et lite rom, hvor man skal bo et helt skoleår. Det gikk overraskende bra fra starten av. Det var jo selvfølgelig litt rart å nesten aldri få noe privatliv, men det ble jeg fort vant til. Og jeg kjenner nå at jeg er mye mer sosial enn det jeg var før. Jeg ble raskt kjent med mange på skolen også, og blir bedre kjent med folk for hver dag som går. 

En av de første dagene satt jeg på et bord i spisehallen med en gjeng jenter. Vi snakket om hvilken linje alle skulle begynne på, og det var da jeg og Sigrid fant ut av vi skulle gå samme linje. Etter dette har vi vært samme nesten hele tiden. Jeg er veldig glad for at hun går i klassen min. Vi passer så godt sammen og finner på utrolig mye gøy.

Sigrid og meg ♥

 

Nå har det roet seg veldig. Alle er avslappet, har kommet inn i fagene sine og finnet sin "gjeng". Jeg sier "gjeng", siden det ikke er ordentlige gjenger her. Det er det som er så bra med folkehøgskole, alle kan være sammen. Til dere som vurderer folkehøgskole: Jeg anbefaler det virkelig, det har jo selvfølgelig litt å si hvilken skole du begynner på, og hvilke personer du møter, men hele folkehøgskole-opplevelsen er utrolig flott. Du får så mange nye venner og morsomme/spennende opplevelser.

Peace out.

Outfit (drawing)

I will always love you.

" " " " 

 

Photobucket

YOU ARE THE BEST, I LOVE YOU

My silky cat - Silkepus

Kittycat thirsty at night

I miss you! And I will always love you, my silky cat ♥♥♥

We.Heart.It

For noen dagen siden skjedde den noe veldig sjokkerende. Jeg fikk meg litt av en overraskelse da jeg sjekker weheartit-siden min. Sist jeg sjekket hvor mye hearts det nyeste bildet mitt hadde fått, var det ca.1570. Noe som var veldig mye i forhold til hva jeg hadde hatt på andre bilder før. Dagen etter gikk jeg inn på weheartit.com og så bildet mitt, så la jeg merke til at det var over 6000 hearts!!! Jeg skjønte ingen ting, men etterhvert la jeg også merke til at bildet mitt lå på forsiden av weheartit-hovedsiden. Bildet lå der i en time etter jeg oppdager det. Det var så utrolig morsomt å oppleve dette. Nå har bildet 8131 hearts. Helt utrolig.

Tumblr_m3iboeojos1r6qccjo1_500_large

Dette er bildet 

Jeg har laget det selv i photoshop. Senere på dagen søkte jeg: weheartit i søkefeltet og så flere bilder av bildet mitt, veldig gøy!

PhotoFunia :: Mug    PhotoFunia :: Stitching

PhotoFunia :: Old Book    PhotoFunia :: Girls with Poster

hits