juni 2012

Having fun in the sun.

Akkurat nå er jeg i Hellas! Her storkoser jeg meg. Jeg har vært her siden lørdag og vi har bare hatt knallvær hittil, 35-40 grader om dagen! Nå ligger jeg på en solstol på stranden i Kreta og steker. I går leide vi bil og kjørte til Elafonisi, Google det! Det var paradis! Jeg har litt wifi på telefonen her jeg sitter, derfor tenkte jeg å oppdatere litt. Jeg legger med noen bilder :)

Memories - USA trip 2011

Mine bilder - USA 2011Mine bilder - USA 2011iNoraLOVEitMine bilder - USA 2011USA 2011iNoraLOVEitUSA 2011iNoraLOVEitMine bilder - USA 2011Mine bilder - USA 2011Mine bilder - USA 2011USA 2011HawaiiMine bilder - HawaiiHawaiiMine bilder - HawaiiHawaiiHawaiiHawaiiMine bilder - Hawaii

Dette var den beste ferien. Jeg vil gjerne dra tilbake. Jeg savner USA. Solen, varmen og alle de glade menneskene. Og Hawaii var rett og slett drømmestedet. Vi skal faktisk til USA allerede neste år, for da skal søsteren min ha graduation. Så det blir utrolig gøy, og veldig spennende å få oppleve en amerikansk graduation!

 

Outfit #2Outfit #1Monday's inspiration                                

Water photos

Deler av dagen i dag har jeg brukt på å teste ut en stor, gammel Nikon linse som pappa hadde liggende. Den er genial, jeg elsker å ta bilder og vann er så utrolig vakkert å fotografere. Dette er noen av de fineste bildene jeg tok i dag. Jeg har også redigert litt i photoshop, kontraster og farger.♥  nikon D5100 / nikon 80-200mm f/2.8 af-d nikkor 

 

Hvilket likte du best?

When you try your best and you do succeed..

.. that is the best feeling in the world !

På torsdag kom jeg opp i Trykk & Foto eksamen. Noe jeg syntes var helt ok. Oppgaven var å ta bilde av en medelev i halvprofil og deretter redigere bildet og trykke det med trykksverte. Jeg kan skrive en hel side om hvordan prosessen min var, men det blir nok mer interessant om jeg viser det i bilder:

Dette er prosessen min:

Dette er bildet jeg valgte, tatt med stor blenderåpning.

Koldnålsradering på sink.Malt med akvarellmaling.

Her har jeg brukt Promarkers tusjer.
Laget/tegnet i photoshop.

 

Bildene over er arbeidet fra forberedelsesdagene, på eksamensdagen fikk vi en ny oppgave. Vi skulle jobbe videre med bildet og gjøre det om til et frimerke.

Dette bildet valgte jeg å jobbe videre med.Frimerkeeffekt, litt testing av farger.Dette ble resultatet mitt.

Når man har eksamen i programfag, som Trykk&Foto, er det både en praktisk og en muntlig del. Altså, vi skulle legge frem sluttproduktet og prosessen til lærer og sensor. Jeg hadde i tillegg til bildene over med printscreen av alt jeg gjorde i photoshop. Sensor spurte ikke om så mye, og det gikk vildig bra. Da jeg kom inn etter at de hadde diskutert karakteren, skjønte jeg på læreren min at jeg hadde gjort det bra. Det vil si.. han har ikke pokerfjes, jeg fikk 6-er!!! Er så lykkelig! Nå er det bare muntlig igjen som jeg sitter med nå, også er jeg ferdig med alt, det blir så deilig.

 

Slik så jeg ut når jeg fikk karakteren, lykkerus 

Photoshop - Instagram Nashville Effect

Sett på full HD-kvalitet 1080p!

A good snapshot stops a moment from running away.

I helgen kjøpte jeg meg nytt kamera, speilrefleks, Nikon D5100. Er superfornøyd, i går testet jeg ut litt forskjellige bokeh-effekter, jeg elsker å ta bilder og leke med kameraet. Jeg skal lage et innlegg om kameraet senere.Disse bildene er redigert i photoshop, jeg har brukt noe lignende nashville-effekten for dere som kjenner til den fra instagram. Jeg har laget en Photoshop-tutorial på video som jeg legger ut senere i kveld.

Photoshop Tutorial - Vintage Effect


Photoshop

PHOTOSHOP - VINTAGE

1. Åpne bildet du vil bruke.

2. Image ->Adjustments - > Brightness/Contrast

                 Brightness: 0

                 Contrast: 20


3. Image -> Adjustments - > Hue/Saturation

                 Hue: - 20

                 Saturation: + 20

                 Lightness: 04. Image -> Adjustments -> Curves

                 Channel: Red

                 Channel: Green
                 Channel: Blue

5. Image -> Adjustments - > Hue/Saturation

                 Hue: - 5

                 Saturation: - 24

                 Lightness: 0

6. Bruk Elliptical Marquee Tool (markør verktøy) og marker bildet.

7. Høyreklikkog velg Feather


Feather Radius: 708. Ny Layer, trykk på symbolet som er vist nedenfor.9. Pass på at svart er bakgrunnsfargen og rosa (eller en annen farge) erforgrunnefargen.

10. Høyreklikk og velg Select Inverse eller trykk ctrl + shift + i. Da markerer du alt utenom det du har markert.

11. Fyll inn svart. Trykk ctrl + backspace

12. Opacity: 50 % gjennomsiktighetNå vil bildet se slik ut.

13. Ny layer. Fyll inn med rosa (eller en annen farge). Trykk alt + backspace.

Opacity: 5 % gjennomsiktighetNå er bilder ferdig :)


Her er flere bilder med vintage-effekt:

We.Heart.It

For noen dagen siden skjedde den noe veldig sjokkerende. Jeg fikk meg litt av en overraskelse da jeg sjekker weheartit-siden min. Sist jeg sjekket hvor mye hearts det nyeste bildet mitt hadde fått, var det ca.1570. Noe som var veldig mye i forhold til hva jeg hadde hatt på andre bilder før. Dagen etter gikk jeg inn på weheartit.com og så bildet mitt, så la jeg merke til at det var over 6000 hearts!!! Jeg skjønte ingen ting, men etterhvert la jeg også merke til at bildet mitt lå på forsiden av weheartit-hovedsiden. Bildet lå der i en time etter jeg oppdager det. Det var så utrolig morsomt å oppleve dette. Nå har bildet 8131 hearts. Helt utrolig.

Tumblr_m3iboeojos1r6qccjo1_500_large

Dette er bildet 

Jeg har laget det selv i photoshop. Senere på dagen søkte jeg: weheartit i søkefeltet og så flere bilder av bildet mitt, veldig gøy!

PhotoFunia :: Mug    PhotoFunia :: Stitching

PhotoFunia :: Old Book    PhotoFunia :: Girls with Poster

hits